Bøger / faglitteratur / øvelser

Fokus på jobbet : træn din hjerne med mindfulness og opnå mere fokus, effektivitet og glæde


Beskrivelse


Om hvordan mindfulness fremmer kreativitet og mindsker stress. Om otte ugers programmet CBMT (Corporate Based Mindfulness Training) til systematisk arbejde med mindfulness i arbejdslivet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 9. mar. 2016

Mangler du glæde, bedre overblik og større effektivitet i dit arbejdsliv? Ønsker du som leder at øge produktiviteten og sænke mængden af sygedage blandt dine medarbejdere? I begge tilfælde er denne bog om mindfulness på jobbet lige noget for dig.

En lang række virksomheder har allerede fået øjnene op for fordelene ved at lade deres medarbejdere træne mindfulness i arbejdstiden og ny forskning viser da også at mennesker, der dyrker mindfulness regelmæssigt, er mere effektive og mindre stressede. Her præsenterer de to svenske psykologer Martin Ström og Sara Hultman CBMT; et otte ugers program, der lader dig arbejde systematisk med mindfulness i dit arbejdsliv. Foruden historier fra det virkelige liv og forskningsresultater finder du en række konkrete øvelser, der træner hjernen til at være mere fokuseret, opmærksom og nærværende - blot 10 minutter dagligt skaber resultater. Bogen belyser også de forskellige problematikker, der er forbundet med multitasking. Bagerst litteraturliste.

Letlæst og overskuelig bog med masser af hverdagsnære eksempler og let udførte øvelser, der kan komme både individ og organisation til gode.

I Fem gode minutter på jobbetMindfulness til løsning af dagligdags problemer kan du finde 100 mindfulnessøvelser, der kan hjælpe dig til at begrænse stress og yde dit bedste på jobbet. I den lidt mere omfangsrige Mindfulness til løsning af dagligdags problemer kan du lære hvordan du med mindfulness kan finde en bedre balance i dit livI Fem gode minutter på jobbet kan du finde 100 mindfulnessøvelser, der kan hjælpe dig til at begrænse stress og yde dit bedste på jobbet. I den lidt mere omfangsrige kan du lære hvordan du med mindfulness kan finde en bedre balance i dit liv.