Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Det regner med slik


Beskrivelse


Hannah og Nete gynger ude i haven. Solen skinner, men pludselig begynder det at regne. Regnen forvandler sig til slik, og så må der findes skåle frem.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. apr. 2017

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 18. apr. 2017

Hannah og Nete gynger ude i haven. Solen skinner, men pludselig begynder det at regne. Regnen forvandler sig til slik, og så må der findes skåle frem. Fra 6 år.

Hannah og Nete leger ude i haven, mens far og mor køber ind. Et regnskyl sætter gang i fantasien, og pigernes leg fortsætter i det silende regnvejr. En sammenhængende illustration dækker hvert opslag. Teksten er skrevet i korte sætninger med tostavelsesord.

Fin debutbog af Katrine Østergaard. En sjov lille historie, der viser, hvordan børns fantasi kan udvikle sig til sjove lege. Livsbekræftende tegninger af Annemette Bramsen. Endnu en god "Mikro Dingo" til begynderlæseren.

Der findes rigtig mange letlæsningsbøger, hvor børns fantasi spiller en vigtig rolle, du kan fx læse Viggo og vandpyttenFifi er en Pippi og Fifi er en PippiDer findes rigtig mange letlæsningsbøger, hvor børns fantasi spiller en vigtig rolle, du kan fx læse Viggo og vandpytten og .