Bøger / faglitteratur

Det ved vi om anerkendelse, ros og klare regler i klasseværelset


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. apr. 2010

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 26. apr. 2010

Dette er femte publikation i LP-serien. Bogen henvender sig til pædagoger og lærere i folkeskolen, som arbejder med LP-modellen eller som har lyst til en ultrahurtigt læst inspirationsbog om anvendelse af anerkendelse og klare regler i klasseværelset.

LP-serien er en række praksisrettede udgivelser, som er skrevet i et meget letlæst sprog og som er holdt på et antal sider, som alle kan overkomme at læse. Det gælder også dette hæfte om anerkendelse, ros og klare regler i klasseværelset. Hæftet er på ca. 48 sider, som er ligeligt delt mellem emnet anerkendelse og emnet klare regler. Begge emner præsenteres praksisrelateret og velstruktureret med gode skemaer og ideer til pædagogisk handling. Hæftet indeholder ikke den store nye viden for den erfarne lærer, men er en velstruktureret redskabsbog til den mere uerfarne lærer. Den erfarne lærer kan dog have gavn af hæftet til hurtig genopfriskning af gammel lærdom og som inspirationskilde til sit pædagogiske arbejde.

Sammen med denne publikation kan man også læse seriens øvrige titler eller eksempelvis Anerkendende pædagogik, 2007 og Klasseledelse og samarbejde, 2008.

Hurtigt læst, praksisrelateret inspirationsbog om anvendelse af anerkendelse og klare regler i klasseværelset.


Folkeskolen

Årg. 127, nr. 22 (2010)

af

af

Christina Krolmer

Årg. 127, nr. 22 (2010)


Pædagogisk psykologisk tidsskrift

Årg. 47, nr. 5 (2010)

af

af

Tine Schaarup

Årg. 47, nr. 5 (2010)