Bøger / faglitteratur / rejseførere

Din guide til Marrakech


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2019

af

af

Jytte Bræmer

d. 18. okt. 2019

Turistguide til den smukke røde by, Marrakech.

Bogen er bygget op om forskellige temaer. Historiske seværdigheder, museer, haver & parker, kunst & kultur, overnatning, restauranter og shopping & håndværk. Afsluttes med et lille faktaafsnit om sprog, styreform, transport, valuta mv. Illustreret med farvefotos fra den fotogene by. Stikordsregister og et kort med 50 indtegnede seværdigheder og restauranter.

Forfatteren er uddannet i arabisk og interkulturel kommunikation og har gennem 30 år rejst meget i Marrakech. Hun kender byen ud og ind og videreformidler sin begejstring og kærlighed til byen videre til den potentielle turist. Spækket med informationer - også udover de traditionelle turistattraktioner. Stringent i opbygningen og båret af de mange smukke og farverige fotos, der giver appetit på at opleve byen og det marokkanske køkken. Smukt layout, men kunne fortjene lidt bedre papirkvalitet.

Maria Wittendorff har tidligere skrevet om byen i MarrakechMarrakech, men her var bogen opbygget omkring forskellige kvarterer, stemninger og ikke mindst madopskrifter. Den aktuelle fortæller naturligvis om noget af det samme, men har i langt højere grad turistførerens struktur. Der findes også , en pocketguide på engelskMaria Wittendorff har tidligere skrevet om byen i , men her var bogen opbygget omkring forskellige kvarterer, stemninger og ikke mindst madopskrifter. Den aktuelle fortæller naturligvis om noget af det samme, men har i langt højere grad turistførerens struktur. Der findes også , en pocketguide på engelsk.