Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dødens engel


Beskrivelse


Fantasy. Dommedag nærmer sig, og konsekvenserne er uoverskuelige for både guder, engle og mennesker. De tre venner, Raven, Zeph og Dalia er blevet optaget i den genopstandne hær Helvedesridderne, og er nu begyndt at træne.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juli 2019

af

af

Vera Hollerup

d. 12. juli 2019

3. og sidste del af den fantastisk spændende og fascinerende fantasyserie om livet efter døden, "Fortællinger fra Døden". Vi følger især den unge kvindelige sjælehenter, Raven, og hendes møde med de store religiøse skikkelser i Efterlivet. Bogen kan læses fra 12 år og opefter.

For længe siden snød Døden både Himlen og Helvede for deres part af ankomne sjæle, men da bedraget bliver afsløret, får det store konsekvenser. Dommedag har længe stået for døren, og nu er den faretruende nær.Ingen ved præcist, hvad der skal ske, men Raven og hendes venner, Zeph og Dalia, er blevet indrulleret i Helvedesridderne og er startet på en intens og ubarmhjertig våbentræning. Der er mange ubesvarede spørgsmål vedrørende Dommedag, og Jahve kender åbenbart nogle af svarene. Kan de på nogen måde forhindre Dommedag? 1. bind er Sjælehenteren.

For 3. gang bliver jeg fascineret og revet med af denne skønne fantasyserie om livet efter døden. Det er en fræk og fantasifuld gendigtning og fortolkning af de gamle myter fra Det gamle Testamente og andre mytologier, hvor guderne er tankevækkende menneskelige og behæftet med menneskelige fejl og følelser. Sproget er flot og varieret, og historien er flydende fortalt. Sprogtonen er ung og moderne, og især replikkerne afslører en underspillet cool humor. En yderst vellykket afslutning på en flot og anderledes fantasyserie.

Kenneth Bøgh Andersens fantasyserie "Den store djævlekrig" handler også om Himlen og Helvede.


litteratursiden.dk

d. 1. sep. 2019

af

af

Arne Larsen

d. 1. sep. 2019

Dommedag truer, og den forunderlige og dybt fascinerende og originale serie afsluttes på fornemste vis. Katja Berger har yderligere en fantasybog ’De 7 synder’ bag sig, men med denne trilogi skriver ...