Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Gudernes krig - den knuste gud


Beskrivelse


Fantasy med historien om krigen mellem guderne i Serelia og Goreth. Mennesker, vampyrer og elverfolk kæmper for deres guder, og guderne kæmper for deres egen magt. Krigeren Derell slutter sig til Colvar og Paleon på en rejse, men han gemmer på en hemmelighed.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2020

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 18. feb. 2020

Fantasy med historien om krigen mellem guderne i Serelia og Goreth. Mennesker, vampyrer og elverfolk kæmper for deres guder, og guderne kæmper for deres egen magt. 2. del i serien "Gudernes krig". For 12-15-årige.

Historien fortsætter 2 år efter gudinden Haia fik sin avatar. Krigen mellem guderne fortsætter, og vi følger de samme personer: Sorkan, Katalena, Paleon, Colvar, Jarsala og Vermilla. Katalena er i paladset med Haia. Hun drømmer om Sorkan og frygter, at han har sluttet sig til fjenden, men Sorkan holdes fanget af vampyren Maecal og får brug for hjælp. Paleon, Colvar og Vermilla sendes på en diplomatisk rejse sammen med den tidligere soldat Derell, som vil hævne sin hustru Ravena og dræbe Cairon. Men han gemmer på en hemmelighed, som han selv har svært ved at acceptere. En rejse, der fører dem langt om bag fjendens linjer, hvor Paleon og Colvar kan lede efter Jarsala. 1. del af serien er Gudernes krig - gudindens avatar.

Historien er ligeså velskrevet og spændende, som seriens 1. del. Med mange seje elementer og personer - og blandingen af vampyrer, guder og elverfolk, er historien interessant for både drenge og piger. På grund af et stort persongalleri og flere sideløbende historier får man mest ud af historien, hvis man har læst serien fra starten.

Til dem, der er glade for forfatteren Julie Kagawa og "Iron Fey sagaen", hvor 1. del er Jernkongen.


litteratursiden.dk

d. 3. apr. 2020

af

af

Arne Larsen

d. 3. apr. 2020

Anden del af serien fortsætter de lovende takter. Fantasyfortællingen har alle genrens karakteristika, og historien er en stor nydelse – Velskrevet, spændende og yderst underholdende. Henriette Hesse...