Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dragepasseren - hjælpen er på vej


Beskrivelse


Edvard er taget med far og Emilie til London på ferie, og de har taget dragerne med, fordi mor ikke ville have dem med til Paris sammen med Gordon. Edvard har også drageægget med, mon det klækker midt i det hele?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2020

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 8. juni 2020

To nye bind i serien "Dragepasseren" om Eddie, onkel Oluf og Olufs to uopdragne drager Ziggy og Arthur. Humoristiske historier til højtlæsning fra 6 år og op, og som selvlæsning for 8-10-årige.

I "Dragepasseren holder fest" skal Eddie holde fødselsdag, han inviterer sin elskede onkel Oluf til festen. Oluf kan desværre ikke komme, da han skal hjælpe med at passe fårene ude på øen, mens Gordon, mors kæreste, skal på besøg hos Eddie, Emilie og mor. Onkel Oluf sørger dog for en overraskelse til Eddie, da han sender de to drager Ziggy og Arthur med Gordon. Dragerne får lavet noget rod til fødselsdagsfesten. I "Dragepasseren - hjælpen er på vej" er dragerne taget med Eddie, Emilie og far på ferie til London. Dragerne stikker selvfølgelig af fra hotellet og laver en masse ballade. De to bøger er bind 5 og 6 i serien "Dragepasseren". De er ligesom de første illustreret af Garry Parsons.

To bøger fyldt med spænding og masser af energi. Hvem vil ikke gerne have drager med til sin fødselsdagsfest? I begge historier roder dragerne sig ud i en masse ballade. Det hele fortalt gennem Eddies og onkel Olufs mailkorrespondancer. Det fungerer rigtig godt.

De første fire bind i serien er DragepasserenDragepasseren tager på turDragepasserens slotDragepasserens ø, tager på tur, s slot og s øDe første fire bind i serien er Dragepasseren, , Dragepasserens slot og Dragepasserens øDe første fire bind i serien er Dragepasseren, Dragepasseren tager på tur, og Dragepasserens øDe første fire bind i serien er Dragepasseren, Dragepasseren tager på tur, Dragepasserens slot og .