Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Drengen, der fik ting i hovedet - "hjælp, jeg er klog!"


Beskrivelse


Drengen Karl, som får ting i hovedet, rammes denne gang af en masse bøger og bliver meget klog. Men han opdager også, at det ikke altid er godt at vide alting.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 28. apr. 2020

Karl får stadig ting i hovedet, og nogle gange er det en god ting, for han rammes af et helt bibliotek fuld af bøger, og med ét bliver han meget klog. En sjov historie for både drenge og piger fra ca. 8 år.

Dette er 3. bog i serien om Karl og hans tiltrækningsproblemer. Denne gang rammes han af alle bøgerne fra et helt bibliotek, og bliver meget klog, da al den viden der var i bøgerne, ryger ind i hans hjerne. Men Karl finder snart ud af, at det ikke nødvendigvis er lykken at vide alting. 1. del af serien er Drengen der fik ting i hovedet - "de mystiske øjne".

Det er en morsom og ofte ganske fjollet historie, som vil begejstre fans af serien. Jan Solheims mange sjove illustrationer gør bogen nem at læse og i mange tilfælde ekstra sjov. Den vil afgjort være noget for de læsetrætte drenge som kan lide sjove bøger.

Til dem, der kan lige bøger som Kaptajn Underhylers eventyrTimmy Taber - ingen er fejlfri og Timmy Taber - ingen er fejlfriTil dem, der kan lige bøger som Kaptajn Underhylers eventyr og .