Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Drømme & driblinger - bænk eller bane?


Beskrivelse


Oskar beslutter, at han vil tro noget mere på sig selv i fremtiden, så må tiden jo vise om han bliver fast spiller på førsteholdet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2016

af

af

Boy Olesen

d. 11. feb. 2016

8-10-årige, især drenge, kan her, sammen med Oskar, opleve hvad forskellen er på at sidde på bænken og at være på banen.

Træner Alex vil have Oskar til at komme til 1. holds-kampen, selvom han hidtil kun har spillet på 2. holdet. Oskar glæder sig helt vildt, indtil han opdager at han bare skal fylde drikkedunke og ikke spille. Kommer han mon nogensinde på banen for førsteholdet? Man bliver præsenteret for alle Oskars holdkammerater, Adam, Viktor, Rasmus, Barir, Jakob, David, Simon, Emil og Kasper. Der er nu udgivet 3 bøger i serien "Drømme & driblinger".

En lækker bog at få i hænderne, da den har et kraftigt farvestrålende omslag og er trykt på godt papir. Bogens tegninger er rigtig gode, sjove og farvelagte, og dette sammenholdt med den gode, velskrevne historie, gør en rigtig god bog. Teksten er formuleret i enkle, korte sætninger, uden brug af for svære ord.

Bogen har samme tema som Kasper bliver anførerBoller og blod der dog er nemmere at læse og Boller og blod der er mere omfangsrigBogen har samme tema som Kasper bliver anfører der dog er nemmere at læse og der er mere omfangsrig.