Bøger / faglitteratur

Du skal turde elske først : det forunderlige, der sker, når du ser din sårbarhed, angst og ensomhed i øjnene


Beskrivelse


Forfatteren fortæller om sit liv, og sin vej til at finde sig selv, elske sig selv og turde kaste sig ud i livet, mens hun samtaler med fagfolk om emner som ærlighed, accept, integritet, mod, nydelse, fællesskab og ansvar.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. aug. 2018

af

af

Grethe Lorentzen

d. 2. aug. 2018

Personlig beretning om forfatterens mentale pilgrimsfærd i at turde være, og elske sig selv, og samtaler med fagfolk. Til kvinder, der vil finde modet til at stå ved sig selv.

Camilla Kjems (f. 1974) har lidt af depression og angst i mange år. Hun voksede op med forældre, der ikke så hende, og i sit ægteskab var hun behagesyg, og mistede sig selv. Det endte med en skilsmisse. Hun fortæller om sit liv, og sin vej til at finde sig selv, elske sig selv og turde kaste sig ud i livet, mens hun samtaler med en psykolog, to præster, en terapeut, en hjerneforsker, en forsker i mental sundhedsfremme og en læge om emner som ærlighed, accept, integritet, mod, nydelse, fællesskab og ansvar. Efter hver samtale opsummerer hun hvad hun uddrog. Camilla Kjems er chefredaktør for ugebladet Femina.

Livsbekræftende fortælling om at vende sårbarhed, ensomhed og skam til styrke, livsmod, selvværd, og evnen til at kunne forbinde sig med sig selv og andre. Samtalepartnerne har tankevækkende input om fx ligeværdighed i ægteskabet, at kunne favne hinanden og sig selv, og om at turde det man ikke tør, og om fællesskab og relationer i et individualistisk samfund.

Tag dit lys hjemGlem hvad andre tænker henvender sig til kvinder om mod, sårbarhed, seksualitet og glæde i livet. Glem hvad andre tænker handler om vise mod og sårbarhed trods frygtTag dit lys hjem henvender sig til kvinder om mod, sårbarhed, seksualitet og glæde i livet. handler om vise mod og sårbarhed trods frygt.