Bøger / skønlitteratur / roman

Dvale


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. To lig bliver fundet i den svenske skærgård. Kriminalinspektør Manfred Ohlsson undersøger drabssagen, men politiet kan ikke finde en sammenhæng og snart bliver endnu en ung mand meldt savnet.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 4. mar. 2019

To lig af unge mænd dukker op i Sveriges skærgård, og kriminalinspektør Manfred prøver at opklare sagen. Samtidig er den unge Samuel smidt ud hjemmefra pga. narkohandel, og han får et nyt arbejde hos den smukke Rakel. For alle krimifans.

Samuel er kommet i fedtefadet hos en narkobaron, bliver smidt ud af sin mor og stikker af, så langt væk han kan komme. Han finder et arbejde hos den smukke Rakel, som består i at se efter den jævnaldrende søn, Jonas, som er bundet til sin seng aldeles lammet. Alt han kan, er at ligge og gurgle en gang imellem. Samtidig dukker der to lig op i skærgården og kriminalinspektør Manfred kan ikke se nogen sammenhæng mellem ligene selv om de er bundet ens. Det er en svær tid, da hans datter ligger i koma efter et fald fra 3. sal. Efter et stykke tid melder Samuels mor Samuel savnet, men er der mon en sammenhæng? Det er 3. selvstændige bind i serien, som starter med Når isen bristerHusdyret og HusdyretSamuel er kommet i fedtefadet hos en narkobaron, bliver smidt ud af sin mor og stikker af, så langt væk han kan komme. Han finder et arbejde hos den smukke Rakel, som består i at se efter den jævnaldrende søn, Jonas, som er bundet til sin seng aldeles lammet. Alt han kan, er at ligge og gurgle en gang imellem. Samtidig dukker der to lig op i skærgården og kriminalinspektør Manfred kan ikke se nogen sammenhæng mellem ligene selv om de er bundet ens. Det er en svær tid, da hans datter ligger i koma efter et fald fra 3. sal. Efter et stykke tid melder Samuels mor Samuel savnet, men er der mon en sammenhæng? Det er 3. selvstændige bind i serien, som starter med Når isen brister og .

Ligesom de to tidligere bøger er bogen enormt spændende og velskrevet. Den handler om den narcissistiske verden, som sociale medier kan skabe, hvilket til sidst i bogen dog virker lidt for påklistret. Hovedpersonen er denne gang Manfred, som i de tidligere bøger blot er en biperson, hvilket gør bøgerne endnu mere interessante.

Er på samme niveau som Hammer, Anne Mette Hancock og Sofie Sarenbrant.


litteratursiden.dk

d. 28. mar. 2019

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 28. mar. 2019

En pageturner, der kredser om temaer som tro, skyld og forsoning og ikke mindst kærligheden mellem forældre og børn. ’Dvale’ er en højspændt psykologisk krimi, hvor vi følger tre personer på samme tid...


Politiken

d. 30. mar. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 30. mar. 2019


Weekendavisen

d. 5. apr. 2019

af

af

Christian Dorph

d. 5. apr. 2019


Information

d. 29. mar. 2019

af

af

Kristen Bjørnkjær

d. 29. mar. 2019