Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dybhavs-agenterne - på hemmelig mission


Beskrivelse


Da drengen Tim finder en magisk krystal på stranden, kommer han i kontakt med Dybhavsagenterne. De er en specialenhed, som beskytter havet og dets indbyggere. De har brug for Tim til en mission, som de ikke selv kan klare.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 15. aug. 2014

Denne letlæste agentfortælling på lix 25 kan læses af børn mellem 8 og 10 år, som er godt i gang med den første selvstændige læsning. Bogen er velegnet til lystlæsning og appellerer meget til drenge med hang til action og spænding.

Da drengen Tim finder en magisk sten på stranden, kommer han i kontakt med Dybhavsagenterne, en specialenhed som holder til under havets overflade og har til opgave at passe på havene. De har brug for hans hjælp til en mission, de ikke selv kan løse, da de fysisk er for store. Tim påtager sig opgaven, som bliver hans første mission som Dybhavsagent. Bogen er i hardback og ligner en "rigtig" bog. Selve historien er på ca. 50 sider med korte kapitler, stor typografi og farveillustrationer på alle sider. Illustrationerne tilfører mange detaljer til fortællingen og fremmer læseoplevelsen. Læseteknisk indeholder bogen mange svære ord, mærkelige navne og fagudtryk samtidig med at den foregår i en parallel verden, hvilket kan hæmme læsehastigheden og læseforståelsen.

Målgruppen vil også kunne lide serier som Scorpio og Drageriget Dragonia, hvor det også er børn, der er heltene.

Letlæst agentbog til børn mellem 8 og 10 år, som er godt i gang med den første selvstændige læsning.