Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

E-sport


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Store turneringer ; Hvad er gaming og e-sport? ; E-sport før og nu ; Mange slags spil ; Counter-Strike ; Forskellige roller ; Astralis ; League of Legends ; Champions ; PUBG ; En rigtig sport? ; E-sport i fremtiden ; Hvad siger de voksne? ; Gamer-ordbog


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2018

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 15. mar. 2018

E-sport er en sportsgren, hvor forskellige hold dyster om at vinde i forskellige computerspil. Bliv klogere på spillene "Counter-Strike", "League of Legends" og flere spil, der spilles af gamere verden over. For 8-10-årige.

De første turneringer i e-sport var i 1970'erne, men det er først efter år 2000, at der er kommet mange spillere og turneringer. Der er forskellige slag computerspil, som man kan dyste i, og man kan vinde utrolig mange penge. Det danske hold "Astralis" vandt en Major i 2017, og de er dermed et af de bedste hold i verden. De spiller det populære spil "Counter Strike Global Offensive - CS:GO", som bliver spillet af over 25 millioner mennesker verden over.

En rigtig god bog om e-sport, der er et forholdsvis nyt, men meget interessant emne for især mange drenge. Bogen forklarer rigtig grundigt om regler og spil, og billederne supplerer teksten rigtig fint.

Der findes en lignende bog om e-sport: Gamer.