Bøger / faglitteratur

Eksotiske haveplanter i Danmark


Beskrivelse


Guide med beskrivelser af mere end 150 eksotiske planter, der kan overleve i danske haver, samt oversigt over det danske klima med regionale forskelle.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 18. mar. 2016

Guide til eksotiske planter, der kan overleve det danske klima. Til haveejere, der vil forsøge sig med anderledes planter end de almindeligt kendte.

Bogen indeholder en guide til 150 eksotiske planter, der kan overleve i Danmark. Indledningsvis beskriver den klimaet i Danmark og de forskellige klimazoner. Planterne er delt op i kategorier, som stauder og halvbuske; buske og klatretræer; træer; palmer og yuccaer; kaktus og sukkulenter og agaver. Bagerst er der afsnit om vinterbeskyttelse, inspiration til andre eksotiske haver i Norden, klimaforandringer, liste over hårdføre planter og endelig et planteregister samt en litteraturfortegnelse. Undervejs er bogen illustreret.

Inspirerende og informativ guide til eksotiske planter. Bogen indeholder mange flotte fotos, som gør bogen til en fornøjelse at bladre i. Bogen plantebeskrivelser er korte, men virker overskuelig og godt gennemarbejdet.

Om eksotiske planter, der kan dyrkes i Danmark, findes Plant en kerneEksotiske planter og Eksotiske planterOm eksotiske planter, der kan dyrkes i Danmark, findes Plant en kerne og .