Bøger / skønlitteratur / roman

Elskov om eftermiddagen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Christopher Phelan er draget i krig. Da Prudence mister interessen, springer Beatrix til og skriver breve i venindens navn. Hun vil gøre alt for, at Christopher ikke mister håbet. Men kan hun også hele hans sår?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 6. sep. 2017

Beatrix Hathaway har endnu ikke mødt en interessant bejler. Hvilken mand kan håndtere hendes frihedstrang og kærlighed til dyr? Femte og afsluttende bind af den underholdende "Hathaway"-serie, som starter med Min indtil midnat. For kvinder, der kan lide en underholdende, historisk romantik med et strejf af erotik.

Beatrix' overfladiske veninde, Prudence, har lovet at skrive til sin bejler, Christopher Phelan, som er draget i krig. Da Prudence mister interessen, springer Beatrix til og skriver breve i venindens navn. Hun vil gøre alt for, at Christopher ikke mister håbet. Også selvom hun slet ikke bryder sig om ham. Da Christopher vender hjem fra krigen, er han mærket af rædslerne ved fronten. Han kan slet ikke forstå at brevene skulle være skrevet af Prudence, som knap værdiger ham et blik. Den godhjertede Beatrix plejer at redde sårede dyr, måske kan hun også hjælpe med Christophers traumer? Det er ihvertfald godt for sjælen at opholde sig blandt den livlige Hathaway-familie.

Vidunderlig, underholdende og romantisk historie om en usædvanlig, ung kvinde i 1800-tallets England. Her er heldigvis masser af plads til den uortodokse, adelige familie Hathaways udskejelser. Også de erotiske scener er varme og romantiske.

Lige så god underholdning som i Lisa Kleypas' anden serie "Wallflower", der starter med Sommernattens hemmelighederOutlander. bind 1 : Den engelske kvinde og Diana Gabaldons Outlander. [bind 1]Lige så god underholdning som i Lisa Kleypas' anden serie "Wallflower", der starter med Sommernattens hemmeligheder og Diana Gabaldons Outlander. [bind 1].