Bøger / faglitteratur / billedværker


Beskrivelse


Fotografen Ed Bonja og den danske Elvis-ekspert Henrik Knudsen fortæller i tekst og især fotos om Elvis Presley i første halvdel af 1970'erne. En bog til Elvis-fans og læsere af rockhistoriske bøger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. aug. 2020

af

af

Henrik H Pedersen

d. 10. aug. 2020

Den ikoniske fotograf Ed Bonja og den danske Elvis-ekspert Henrik Knudsen fortæller i tekst og fotos om Elvis Presley i første halvdel af 1970'erne. En bog til de mange Elvis-fans og læsere af rockhistoriske bøger.

Bogen består af historier af Ed Bonja (1945-2019), tur-manager og hof-fotograf for Elvis, fortalt til vennen Henrik Knudsen, ejer og stifter af Graceland Randers. De to har kendt hinanden igennem mange år, og Henrik Knudsen arvede mange af Ed Bonjas fotos. Billederne, som vises i bogen, er koncertfotos fra perioden 1970-1976, der viser den stadig skarpe og flotte Elvis. Bogen fortæller endvidere anekdoter om Elvis på turné samt historier om "The Colonel", obersten, Elvis' legendariske manager. Henrik Knudsen står bag flere Elvis-bøger på både dansk og engelsk, bl.a. Elvis on stageDet kunne ikke være anderledes og Det kunne ikke være anderledesBogen består af historier af Ed Bonja (1945-2019), tur-manager og hof-fotograf for Elvis, fortalt til vennen Henrik Knudsen, ejer og stifter af Graceland Randers. De to har kendt hinanden igennem mange år, og Henrik Knudsen arvede mange af Ed Bonjas fotos. Billederne, som vises i bogen, er koncertfotos fra perioden 1970-1976, der viser den stadig skarpe og flotte Elvis. Bogen fortæller endvidere anekdoter om Elvis på turné samt historier om "The Colonel", obersten, Elvis' legendariske manager. Henrik Knudsen står bag flere Elvis-bøger på både dansk og engelsk, bl.a. Elvis on stage og .

Flot Elvis-bog med herlige 70'er-fotos og fine historier af Elvis-fotograf Bonja og Henrik Knudsen.

Det er nærliggende at sammenligne med andre fotografiske bøger om Elvis, fx All Elvis. [Bind 1], hvor Henrik knudsen også er involveret, samt Elvis PresleyAll Elvis. Bind 1Elvis PresleyDet er nærliggende at sammenligne med andre fotografiske bøger om Elvis, fx All Elvis. [Bind 1], hvor Henrik knudsen også er involveret, samt .