Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

En bjørn ved navn Paddington


Beskrivelse


Samlet udgave af 8 historier om bjørnen Paddington, der bor hos familien Brown i Windsor Gardens 32. For 5 år og op.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. okt. 2021

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 8. okt. 2021

Samlet udgave af 8 historier om bjørnen Paddington, der bor hos familien Brown i Windsor Gardens 32. For 5 år og op.

I "Pas godt på denne bjørn" bliver vi for første gang introduceret for Paddington - en bjørn fra det mørkeste Peru, der er udvandret og ankommet som blind passager til London. Og familien Brown, der består af hr. og fru. Brown, deres to børn, Jonathan og Judy og deres husholderske, fru. Bird. Paddington bliver adopteret af familien Brown og sætter for alvor fut i deres hverdag. Han er en meget hjælpsom bjørn, men ofte går tingene ikke helt som planlagt - hvilket er tydeligt i resten af historierne i bogen. Bl.a. i dem hvor han skal køre med undergrundsbanen for første gang eller i teateret.

Hjertevarm og hyggelig samling af de bedste historier om bjørnen Paddington, som man nok enten kender fra bøger eller fra fx den serie der kører i tv lige nu. Illustrationerne er holdt i den originale stil fra 1950 og 1960'erne og kan derfor virke lidt simple, men de passer fint til historierne der fortælles.

PaddingtonPaddington : den oprindelige historie om bjørnen fra det mørkeste Peru og : otte historier med den ukuelige bjørn fra det mørkeste Peru fortæller også historier om den hjælpsomme bjørn : den oprindelige historie om bjørnen fra det mørkeste Peru og : otte historier med den ukuelige bjørn fra det mørkeste Peru fortæller også historier om den hjælpsomme bjørn.