Bøger / skønlitteratur / roman

En farlig handel


Detaljer

...


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Lilah Marshall er fast besluttet på at skabe sit et godt liv på trods af sin blakkede opvækst, men så møder hun Viscount Christian Stratton, som har brug for hendes hjælp i en lyssky affære.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 12. feb. 2019

Lilah Marshall er fast besluttet på at skabe sig et godt liv på trods af sin blakkede opvækst. Men så møder hun Viscount Christian Stratton, som har brug for hendes hjælp i en lyssky affære. Victoriansk romance med erotiske undertoner for især kvindelige læsere.

Lilah har haft en hård opvækst i byens hårde forbryderkvarter. Her har hun lært en masse nyttige tricks som fx at dirke låse op. Men nu har hun fået et respektabelt job som værtinde i et velrenommeret auktionshus. Hun har dog lige lovet at gøre sin forbryderiske onkel en sidste tjeneste og stjæle nogle papirer til ham. Den tidligere krigshelt, Christian Stratton, tager hende på fersk gerning. Han holder hånden over Lilah, men kun fordi at han har brug for en endnu større tjeneste. Alle han holder af, bliver nemlig myrdet af en vanvittig morder. Lilah bliver Christian Strattons assistent, og ingen af dem kan kontrollere de upassende følelser, der opstår i mellem dem. Men kærligheden må vige for ikke også at gøre Lilah til en mål for morderen.

Spændende forbryderjagt og kærlighed mellem over- og underklassen. Her er god underholdning i dette selvstændige 3. bind af "Letsindighedens love", der starter med Sommerskandalen. Den charmerende og selvstændige hovedperson, Lilah, er dejligt fanden i voldsk og man kan ikke lade være med at heppe på hendes kamp for et bedre liv.

Kan også anbefales til fans af Lisa Kleypas' bøger, fx Min indtil midnat.