Bøger / faglitteratur / sygehistorier

En forstuvning i psyken : om at have angst tæt på


Beskrivelse


Forfatterens (f. 1968) personlige beretning om et år med angst og depression, med råd til pårørende og de angste selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2017

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 8. aug. 2017

En personlig beretning om angst og depression, der henvender sig til alle, der selv har angst inde på livet enten som patient, pårørende eller behandler.

Forfatteren arbejder som steward og holder foredrag om angst. I denne bog fortæller han sin personlige historie, om dengang han under en ferie i Kina blev ramt af angst. Tilbage i Danmark isolerer han sig, men indser at han må have hjælp og begynder i behandling hos en psykiater. Bogens første 23 kapitler består af forfatterens kronologiske beretning om sit eget sygdomsforløb, mens de sidste seks kapitler rummer faktaoplysninger om angst og fobier, om at være pårørende, samt vejledning til at komme ud af angsten. Bogen afrundes med et efterord og liste over websider.

Personlig beretning, der i et levende letlæst sprog fortæller detaljeret om det at blive ramt af angst og depression.

Bogen er i 2012 udgivet med titlen Angst - tæt på!Kom stærk ud af din angstNår sandheden skal fremAngst - tæt på!, og bortset fra en ny titel og en mere indbydende forside er der ikke ændringer i denne nye udgivelse. Af andre personlige beretninger om angst, der ligger på linje med denne kan nævnes Kom stærk ud af din angst og Når sandheden skal frem Bogen er i 2012 udgivet med titlen Angst - tæt på!, og bortset fra en ny titel og en mere indbydende forside er der ikke ændringer i denne nye udgivelse. Af andre personlige beretninger om angst, der ligger på linje med denne kan nævnes og Når sandheden skal frem Angst - tæt på!Bogen er i 2012 udgivet med titlen Angst - tæt på!, og bortset fra en ny titel og en mere indbydende forside er der ikke ændringer i denne nye udgivelse. Af andre personlige beretninger om angst, der ligger på linje med denne kan nævnes Kom stærk ud af din angst og Angst - tæt på!Bogen er i 2012 udgivet med titlen , og bortset fra en ny titel og en mere indbydende forside er der ikke ændringer i denne nye udgivelse. Af andre personlige beretninger om angst, der ligger på linje med denne kan nævnes Kom stærk ud af din angst og Når sandheden skal frem .