Bøger / faglitteratur

En lille bog til mørke dage : trøst i tro og kærlighed


Beskrivelse


Spirituel selvhjælpsbog indeholdende kærlighedsbreve, korte tekster om lys, bøn, selvkærlighed og taknemlighed, meditationsøvelser og en samling taknemmelighedsdigte. Alt sammen inspiration til bøn, meditation og taknemmelighed til støtte i svære dage, når ensomhed og smerte er størst.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juni 2019

af

af

Cæcilie Hjorth Pedersen

d. 12. juni 2019

Spirituel selvhjælpsbog med det mål at få mennesker til at finde omsorg, trøst og kærlighed i svære stunder. For læsere med interesse i spirituelle bøger med meditationsøvelser.

Bogen er skrevet af underviser og healer og tidligere tv-vært Anja Steensig, der med udgangspunkt i sin egen oplevelse med depression har skrevet en lille bog med inspiration til bøn, meditation og taknemmelighed til støtte i svære dage, når ensomheden og smerten er størst. Bogen veksler mellem korte kærlighedsbreve, korte tekster om lys, bøn, selvkærlighed og taknemlighed og meditationsøvelser. Sidste halvdel af bogen indeholder en samling taknemmelighedsdigte som fx: "Tak fordi mit åbne hjerte/ lod mig elske mer i dag./ Tak for varmen i mit bryst,/ og rytmen fra mit hjertes slag".

Lille bog, der har meget på hjerte. Bogen kan både læses i små portioner til langsom refleksion, men også fra ende til anden. Taknemmelighedsdigtene i slutningen af bogen giver med deres simple meditative tone en fin afrunding på bogen.

Læsere af "En lille bog til mørke dage" vil sikkert også finde TaknemlighedUniverset er med dig, der indeholder citater og overvejelser om taknemmelighed og Universet er med dig, som indeholder bønner, meditationer, mantraer og øvelser om at vælge kærligheden, interessanteLæsere af "En lille bog til mørke dage" vil sikkert også finde Taknemlighed, der indeholder citater og overvejelser om taknemmelighed og , som indeholder bønner, meditationer, mantraer og øvelser om at vælge kærligheden, interessante.