Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

En nat i monsterhuset og andre gys


Beskrivelse


Noveller. Tre gyserfortællinger om huse, der gemmer på dystre og uhyggelige hemmeligheder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. maj 2018

af

af

Marion Tirsgaard

d. 23. maj 2018

Tre gyserfortællinger om huse, der er rummer uhyggelige og dystre hemmeligheder. Til børn fra 10-12 år, der elsker et godt gys.

Tre længere gyserfortællinger om huse. I "En nat i monsterhuset" overnatter en gruppe drenge i et forfaldent og efterladt monsterhus for at skræmme livet af den nye dreng i klassen. I "Tobias og dødsboetDen blodtørstige nabo. Bind 1" flytter Tobias og hans mor ind i et hjemsøgt dødsbo, og i "Den blodtørstige nabo" får Oliver en ny mystisk nabo. To af fortællingerne er tidligere udgivet som letlæsningsbøger, og Den blodtørstige nabo. [Bind] 1, der er udkommet i 2 bind. Lasse Bo Andersen har skrevet en lang række børnebøger fx serien "Zombie splatter". Bogen har lix 24, tætskrevne sider og enkelte illustrationer i sort-hvidTre længere gyserfortællinger om huse. I "En nat i monsterhuset" overnatter en gruppe drenge i et forfaldent og efterladt monsterhus for at skræmme livet af den nye dreng i klassen. I "Tobias og dødsboet" flytter Tobias og hans mor ind i et hjemsøgt dødsbo, og i "Den blodtørstige nabo" får Oliver en ny mystisk nabo. To af fortællingerne er tidligere udgivet som letlæsningsbøger, Tobias og dødsboet og Den blodtørstige nabo. [Bind] 1, der er udkommet i 2 bind. Lasse Bo Andersen har skrevet en lang række børnebøger fx serien "Zombie splatter". Bogen har lix 24, tætskrevne sider og enkelte illustrationer i sort-hvid.

Det er nogle effektive gyserfortællinger, der har det til fælles, at de handler om huse, der gemmer på hemmeligheder. Særligt de to første fortællinger får det til at løbe én koldt ned ad ryggen og overrasker i slutningen.

Der findes andre gyserfortællinger som fx Vampyren i 7.A og andre sorte chokDødens sang - og andre gys og Dødens sang - og andre gys. De to fortællinger, der tidligere er blevet udgivet, er omskrevet og redigeret, så de henvender sig til en lidt ældre målgruppe end de tidligere udgivelserDer findes andre gyserfortællinger som fx Vampyren i 7.A og andre sorte chok og . De to fortællinger, der tidligere er blevet udgivet, er omskrevet og redigeret, så de henvender sig til en lidt ældre målgruppe end de tidligere udgivelser.