Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En sikker sejr


Beskrivelse


Tue og Tobias elsker at besøge Arne opfinder. De spiller fodbold mod Arne, som ikke er ret god. Men måske Arne alligevel kan vinde over Tue og Tobias?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 28. okt. 2019

Tobias og Tue går næsten hver dag hen til Arnes Auto. De elsker at besøge Arne, for han finder på mange skøre ting i sit autoværksted. Arne er nemlig opfinder. 2 bøger for 6-7-årige.

"En sikker sejr" er 5. bog i serien om "Arnes auto," og her skal Tobias og Tue spille fodboldkamp mod Arne. De fører stort og synes næsten, det er synd for Arne, men så vender kampen, for Arne kan styre bolden på en særlig måde. Den 6. bog i serien hedder "Højt op," og her inviterer Arne drengene med i luftballon. De jubler og vil gerne med, men da de kommer højere og højere op, bliver de nervøse. Arne er helt rolig. Han har styr på sin opfindelse. Der findes fire andre bøger i serien, hvor den første er: Dronen.

Rigtig fine bøger med et opfindsomt indhold, der vil glæde de yngste læsere. Sproget er let og billederne er vidunderlige og supplerer teksten rigtig godt.

Lignende bøger er: Robo - stop nu!Harry og Ivar opfinder krudtet og Harry og Ivar opfinder krudtetLignende bøger er: Robo - stop nu! og .