Bøger / faglitteratur / samtaler

Englen fra Viby


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


af Flemming Østergaard (f. 1965).

Samtaler mellem det kanaliserende medie Cilje Tinemari Tiemroth (f. 1975) og journalisten Flemming Østergaard. Cilje opdager som ung, at hun kan modtage information og guidninger fra den åndelige verden. Hendes særlige sensitivitet gør, at hun oplever kommunikation med afdøde, og senere en direkte kontakt til skytsånder og engle.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2015

af

af

Christine Christensen

d. 12. okt. 2015

Spirituelle samtaler mellem et jordbundet hjernemenneske og et udpræget hjertemenneske; en journalist og et clairvoyant medie. Til de åndeligt interesserede, der søger en alternativ forklaring på meningen med livet, både på jorden og i det hinsides.

En lang række samtaler og møder mellem det kanaliserende medie Cilje Tiemroth og journalisten Flemming Østergaard. Cilje opdager allerede som helt ung, at hun kan modtage information og guidninger fra den åndelige verden. Hendes særlige sensitivitet gør, at hun oplever kommunikation med afdøde, og senere en direkte kontakt til skytsånder og engle. Bogen er en fortælling om livet med clairvoyante evner og om de udfordringer de ualmindelige oplevelser og evner giver, både i forhold til familie, venner og kolleger.

Bogen indeholder mange detaljer og eksempler fra et medies arbejde. Stilen er snakkende og direkte, lidt rodet og ustruktureret, med mange personlige detaljer, der både giver bogen et autentisk præg, men som også giver et usammenhængende og fragmenteret billede af Ciljes virke.

Mange medier har udgivet beretninger om deres liv med ånderne fx Stemmer fra en anden verdenBudbringerenEnglehviskerenSammen på tværs af døden eller Budbringeren. Englehviskeren handler også om kontakten med det guddommelige, men er mere fokuseret på øvelser og selvhealing. I bogen Sammen på tværs af døden formidles en afdøds budskaber om livet og døden af hans morMange medier har udgivet beretninger om deres liv med ånderne fx Stemmer fra en anden verden eller . Englehviskeren handler også om kontakten med det guddommelige, men er mere fokuseret på øvelser og selvhealing. I bogen Sammen på tværs af døden formidles en afdøds budskaber om livet og døden af hans morMange medier har udgivet beretninger om deres liv med ånderne fx Stemmer fra en anden verden eller Budbringeren. handler også om kontakten med det guddommelige, men er mere fokuseret på øvelser og selvhealing. I bogen Sammen på tværs af døden formidles en afdøds budskaber om livet og døden af hans morMange medier har udgivet beretninger om deres liv med ånderne fx Stemmer fra en anden verden eller Budbringeren. Englehviskeren handler også om kontakten med det guddommelige, men er mere fokuseret på øvelser og selvhealing. I bogen formidles en afdøds budskaber om livet og døden af hans mor.