Bøger / skønlitteratur / roman

Enhjørningen : spændingsroman


Beskrivelse


Politiinspektør Lene Jensen tager midt i sin skilsmisse modvilligt en sag om en dræbt ung udenlandsk kvinde. Privatdetektiven Michael Sander leder efter en forsvunden dansk violinist. Sagerne fører til sidst til et dramatisk sammenfald.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2016

af

af

Per Månson

d. 14. sep. 2016

Politiinspektør Lene Jensen tager midt i sin skilsmisse modvilligt en sag om en dræbt ung udenlandsk kvinde. Privatdetektiven Michael Sander leder efter en forsvunden dansk violinist. Sagerne fører til sidst til et dramatisk sammenfald. For alle læsere af hårdkogte thrillere/krimier.

Privatdetektiven Michael Sander har lavet grundigt rod i sit privatliv og påtager sig en håbløs sag for at finde ro: En verdensberømt dansk violinist er forsvundet sporløst, og alverdens efterforskere har ikke kunnet løse sagen. Sagen kommer til at krydse hans snart ex-kones sag om en dræbt ung udenlandsk kvinde. Det er forfatterens fjerde bind i serien, der startede med Trofæ.

Jacobsen holder stadig både den litterære og den actionmæssige fane højt, selv om det sidste får rigeligt med tryk på i en slutning, hvor der absolut ikke spares på effekter eller trækken på Michael Sanders evner.

Jacobsen måler sig fint med fx Jussi Adler-Olsen og Michael Larsen, men kan også læses af Stieg Larssons læsere.


Politiken

d. 18. nov. 2016

af

af

Anne Bech-Danielsen

d. 18. nov. 2016


Jyllands-posten

d. 23. sep. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 23. sep. 2016


Weekendavisen

d. 23. sep. 2016

af

af

Christian Dorph

d. 23. sep. 2016