Bøger / skønlitteratur / roman

Et andet sted


Beskrivelse


Anna indleder en affære med sin ekskæreste. Hun er ikke i stand til stoppe miseren før alt andet i hendes verden braser i grus. Mens verden er på sit sorteste indser hun også nogle ligeså grumme ting fra sin barndom.

Anmeldelser (9)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2013

af

af

Tina Schmidt

d. 11. dec. 2013

Bogen henvender sig til voksne, primært kvindelige læsere i starten af trediverne med børn.

Der er to primære handlingsforløb i romanen. Det ene spor handler om fortrængningen af en brors død og omstændighederne omkring dette. Hovedpersonen Anna ved, der er sket noget slemt, men ikke hvad. Det andet spor handler om utroskab, Anna er nu midt i trediverne og har et barn med en mand og forholdet går ikke skidt, men jævnt og hverdagsagtigt. En dag møder hun sin ekskæreste, de indleder en affære - selvom han ligesom dengang er følelsesfjern og ude af stand til at elske andre end sig selv. Dog kan hun ikke lade være med at komme tilbage til ham. Samtidig skubber hun både sig selv og sit forhold mod afgrundens rand. Da alt til sidst bryder endegyldigt sammen, åbner det også for en sandhed om det, der faktisk skete i hendes barndom.

Videre læsning kunne være Toril Brekkes Aske, Jette A. Kaarsbøl Din næstes hus, Trude Marstein Intet at fortryde eller Bo Skjoldborg Så længe vi er lykkelige.

Solid roman om utroskab i et trygt og godt forhold, et forhold der ødelægges pga. kedsomhed og fortrængninger fra barndommen, der dukker op til overfladen igen. For voksne, primært kvindelige læsere.


litteratursiden.dk

d. 20. jan. 2014

af

af

Mie Henriksen

d. 20. jan. 2014

Vellykket debutroman om det år i Annas liv, hvor utroskab smadrer hendes ellers på overfladen så velordnede tilværelse. Titlen er diffus, men beskriver alligevel meget præcist hovedpersonens følelse a...


Jyllands-posten

d. 17. jan. 2014

af

af

Erik Svendsen

d. 17. jan. 2014


Berlingske tidende

d. 18. jan. 2014

af

af

Eva Pohl

d. 18. jan. 2014


Kristeligt dagblad

d. 17. jan. 2014

af

af

Mai Misfeldt

d. 17. jan. 2014


Weekendavisen

d. 17. jan. 2014

af

af

Katinka Bruhn

d. 17. jan. 2014