Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Eva & Adam - en pige på mobilen (og IRL)


Beskrivelse


Elsker, elsker ikke, sådan har både Eva og Adam det. De er begge forvirrede, og ved ikke helt om de er forelskede i hinanden eller om de måske bare skal være venner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2017

af

af

Helle Laursen

d. 19. sep. 2017

Molly eller Eva? Adam er totalt forvirret, for kan man være forelsket i to piger på en gang? Er han overhovedet forelsket i nogen af dem? Og ved Molly og Eva overhovedet at han eksisterer? Andet bind i serien "Eva & Adam". For 10-13 år.

Adam har flyttet skole. Han har fået en ny bedste ven, Alexander, og så er hende Eva fra hans klasse også rigtig sød. Men hvad så med Molly? Hun er ikke helt til at glemme, selv om hun nu bor langt væk. Eva ved ikke, om hun helt er klar til alt det med forelskelse, efter at have været lidt lun på sin storebrors ven, Fetch. Men så skal de samle penge ind til klasseturen, og det sætter gang i noget hos både Eva og Adam. Bogen er indbundet med en udstanset taleboble i forsiden. Illustreret med sort/hvid tegninger.

Historien om Eva og Adam er sjov, og du kommer til at grine, når du læser om alle de besværligheder Eva og Adam har med hinanden og den første forelskelse. Du kan sikkert genkende de pinlige øjeblikke, og tankerne om hvad den anden tænker nu, og om det nu var klogt at ligge lige det billede på Instagram. Sammen med Eva og Adam får du en historie om hverdagsliv med skole, familie og venner fortalt med humor og kvikke bemærkninger. Alt i en opdateret tidsramme i forhold til den oprindelige serie fra 1990'erne. Tegningerne der er gennem hele bogen, gør den ekstra sjov.

Der er mange sjove bøger om den første forelskelse, en af dem er Anton og andre uheld.