Debatbogen vil nok især vække genklang og interesse hos ligesindede på yderfløjen i flygtninge- og indvandrerspørgsmålet.
Peter Neerup Buhl er forfatter og samfundsdebattør med stærke nationalkonservative holdninger. I 100 korte afsnit refererer og kommenterer han både den danske og den udenlandske debat gennem den sidste snes år om indvandring af muslimer til Vesten og truslen fra islam. Hans eget standpunkt i debatten er, at hjemsendelse af samtlige muslimer bør være et ufravigeligt krav, fordi det er den eneste måde vi kan beskytte os mod islamiseringen af landet og bevare vores nationale integritet. Han afviser tankerne hos bl.a. Dansk Folkeparti om kun at udvise kriminelle. Måske er det kun et mindretal af muslimerne der er farlige, men køber man et parti med 100 æbler og får at vide at ét er giftigt, vil man naturligt returnere hele kassen. Mange af tankerne og argumenterne henter han hos forbilledet Mogens Glistrup, blandt andet synspunktet om at man ved masse-deportationen af muslimer hellere må udvise 100.000 for mange end 100.000 for lidt.
Tilbage i 1999 skrev forfatteren sammen med Mogens Glistrup Retssagen mod islamlobbyen. I den righoldige litteratur om indvandrerspørgsmålet beskæftiger Grænser for solidaritet, 2010, sig med dilemmaer og etiske overvejelser i asylpolitikken.
En debatbog om truslen fra muslimer i den vestlige verden, der med forfatterens synspunkter om massehjemsendelser befinder sig på den yderste fløj i indvandringsdebatten.