Bøger / skønlitteratur / roman

Familiens synder


Beskrivelse


8-årige Daisy forsvinder sporløst fra en havefest i sit hjem i Oxford. Da politiet efterforsker hendes forsvinden, vælter hemmelighederne ud af skabene i hendes familie, og kriminalkommissær Adam Fawley får rippet op i sit private helvede.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. jan. 2020

af

af

Lone Krøgh

d. 24. jan. 2020

8-årige Daisy forsvinder fra en havefest i sit hjem i Oxford. Kan forældrene havde noget med det at gøre? For læsere af mixet af engelsk krimi og domestic noir.

Da politiet begynder at efterforske, hvad der er sket med den søde og kvikke Daisy, vælter hemmelighederne ud af skabene i hendes familie. Det er ikke småting, og med en fisefornem mor og en sjuft af en far kan man undre sig over, hvordan Daisy og hendes bror har kunnet klare sig. Med spring tilbage i tiden følger man politiets arbejde og især vicekriminalkommissær Adam Fawley, som privat har alvorlige ting at slås med.

Stemningsfuld og overraskende krimi eller domestic noir i mellemklassen. Kompositionen er virkningsfuld og sætter handlingen i perspektiv, ligesom den føjer nye dimensioner til de involverede personer. Det er udmærket underholdning, men det er ikke en bog, som skiller sig ud fra fra de mange lignende bøger, der er udkommet i spændingsfeltet mellem krimi og domestic noir i de seneste 6-7 år.

Blandingsformen af krimi og domestic noir har været i høj kurs i flere år, men er nu måske på vej lidt ned. Der er udkommet mange titler, og denne kan sammenlignes og læses på linje med bøger af engelske og amerikanske forfattere som fx Fiona Barton, Flynn Berry, A.J. Finn, Rebecca Fleet, Erin Kelly, B.A. Paris og Ruth Ware.


litteratursiden.dk

d. 6. mar. 2020

af

af

Lene Jensen

d. 6. mar. 2020

En ny forfatter, en ny serie og et nyt persongalleri - og det lover godt. Plottet er skruet rigtigt sammen med utallige tvist og en virkelig overraskende slutning. En otteårig pige forsvinder sporløst...