Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Fenrisfærden


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Efter sin rejse til Kiev er Arnulf Ulveblod vendt hjem til et ulmende oprør i Norge. Gammelt had blusser op, og inden længe er han på et farefuldt togt til Island.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. apr. 2017

af

af

Lars Larsen

d. 26. apr. 2017

Efter sin rejse til Kiev er Arnulf Ulveblod vendt hjem til et ulmende oprør i Norge. Gammelt had blusser op, og inden længe er han på et farefuldt togt til Island. Ægte vikingestemning til fans af vikingeromaner med et kæmpe persongalleri og fart over feltet.

Fjerde bind af "Arnulf sagaen". Arnulf har lagt Kiev bag sig og er nu vendt hjem til et Norge i opbrud. Hakon Jarl er trængt og både Olav Trygvasson og kristendommen truer. Gammelt fjendskab blusser op. Arnulf og hans mænd geråder ud i voldsomme kampe, og begivenhederne sender Arnulf og hans slægt og mænd på en voldsom og faretruende krigerfærd til Island.

Endnu en medrivende roman med ægte vikingestemning og et levende sprog som passer til genren. Flot omslag slår stemningen an. Det vrimler med navne i romanen, men persongalleriet er knap så stort som i de foregående romaner, og mange af dem må lade livet. Der er drabelige slagscener, overdådige festborde og heftig elskov.

Ikke helt så løssluppen som Bernard Cornwells Uhtred-serie eller Tonny Gulløvs 1000-årsrigetEn konges æt og En konges æt, som dog alle henvender sig til samme målgruppeIkke helt så løssluppen som Bernard Cornwells Uhtred-serie eller Tonny Gulløvs 1000-årsriget og , som dog alle henvender sig til samme målgruppe.