Bøger / faglitteratur / opskrifter

Food prepping : den uundværlige selvhjælps-kogebog til den sunde, travle hverdag


Beskrivelse


Om hvordan planlægning og forberedelse af måltider kan give sundere livsstil, bedre økonomi og mere overskud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2017

af

af

Stine Grabas

d. 19. sep. 2017

Ærgrer du dig ikke altid, når du får impulskøbt noget, når du står i supermarkedet? Bogen giver dig en indføring i, hvordan du planlægger ugens indkøb og madlavning på én gang. For alle, som vil leve sundt og økonomisk i en travlt hverdag.

Bogens første halvdel giver en indføring i, hvad det vil sige at preppe. Prepping er engelsk slang for forberedelse. Du planlægger dine køb på forhånd, forbereder og laver maden, pakker maden i mindre portioner og gemmer i køleskabet eller fryseren. Bogen indeholder tips til prepping og fortæller, hvordan de enkelte råvarer skal behandles. Den anden halvdel af bogen indeholder madopskrifter. Bagerst er der råd til opbevaringsbokse samt en kort kildefortegnelse.

En fin indføring til begrebet prepping, som er et nyere fænomen i det danske køkken. Bogen er illustreret med flotte billeder undervejs og har et lækkert layout. Mange af opskrifterne har man set før, men det er heller ikke bogens vigtigste hovedbudskab.

Det er den første bog om prepping. Forfatterne taler også om madspild og dér kan man med fordel henvise til Mæt på budgetMad med omtankeSunde madpakker eller Mad med omtanke. Man kan også lade sig inspirere i bøger som Sunde madpakkerDet er den første bog om prepping. Forfatterne taler også om madspild og dér kan man med fordel henvise til Mæt på budget eller . Man kan også lade sig inspirere i bøger som Sunde madpakkerDet er den første bog om prepping. Forfatterne taler også om madspild og dér kan man med fordel henvise til Mæt på budget eller Mad med omtanke. Man kan også lade sig inspirere i bøger som .