Bøger / skønlitteratur / roman

For Ellen


Beskrivelse


Krimi. En politidirektør findes myrdet i en SM-klub, og det er kriminalinspektør Jacob Anderssons job at finde morderen, mens hans tanker befinder sig hos sin kræftsyge datter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 24. sep. 2019

Politidirektøren findes myrdet i en SM-klub, og det er kriminalinspektør Anderssons job at finde morderen, men hans tanker befinder sig hos hans kræftsyge datter. For alle læsere af kriminalromaner.

Kriminalinspektør Andersson sidder på hospitalet hos sin dødeligt syge datter, da han får opkaldet. Politidirektøren for Nordjyllands politi er fundet død hængende i en gabestok i en SM-klub. Der er ikke mange spor at gå efter, og der er mangel på personale. Andersson får en lille gruppe til at efterforske mordet, og de bruger mange kræfter på at stemme dørklokker. Psykisk kan Andersson dårligt hænge sammen. Konstant er tankerne hos den kræftsyge datter, hvor alt håb snart er ude. Det bliver en indre kamp om at fokusere på efterforskningen, når familien har brug for ham. Forfatter Thorsten Kranz har tidligere udgivet spændingsromanerne Aldrig stille ind i nattenIntet uforsøgt og Intet uforsøgtKriminalinspektør Andersson sidder på hospitalet hos sin dødeligt syge datter, da han får opkaldet. Politidirektøren for Nordjyllands politi er fundet død hængende i en gabestok i en SM-klub. Der er ikke mange spor at gå efter, og der er mangel på personale. Andersson får en lille gruppe til at efterforske mordet, og de bruger mange kræfter på at stemme dørklokker. Psykisk kan Andersson dårligt hænge sammen. Konstant er tankerne hos den kræftsyge datter, hvor alt håb snart er ude. Det bliver en indre kamp om at fokusere på efterforskningen, når familien har brug for ham. Forfatter Thorsten Kranz har tidligere udgivet spændingsromanerne Aldrig stille ind i natten og .

Udmærket krimi, hvor Anderssons indre kamp mellem arbejdet og familien fylder en del. Karakteren Andersson som far er overbevisende, og der er nogle fine beskrivelser af magtesløsheden overfor datterens kræftsygdom.

Der findes mange krimier. Denne lægger sig i midterfeltet sammen med forfattere som Lotte Petri, Tine Enger og Erik Hauervig.