Bøger / skønlitteratur / roman

Forfra


Beskrivelse


Da David får at vide han skal være far, ramler hans verden, tvangstankerne får taget på ham, og han må indlægges. En fødselsdepression for fuld udblæsning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2017

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 1. juni 2017

Da David får at vide han skal være far ramler hans verden, tvangstankerne får taget på ham og han må indlægges. En fødselsdepression for fuld udblæsning. Til interesserede i romaner om fødselsdepression hos mænd.

For det meste er det kvinder der bliver ramt af fødselsdepression, men det rammer også en del mænd. I denne bog får David at vide at han skal være far. Hans verden ramler sammen og destruktive tanker tager over, da han slet ikke føler han er klar til at blive far. Dette gør at han må indlægges og hans kæreste Mette står alene med datteren. Bogen følger David før, under og efter hans indlæggelse hvor han dels skal holde styr på sig selv, sit forhold, et forestående bryllup og ikke mindst en lille datter. Bogen er skrevet af Ronn Reffelt der før har skrevet Tristan og Chiaki - virusSprøde helte og Sprøde helteFor det meste er det kvinder der bliver ramt af fødselsdepression, men det rammer også en del mænd. I denne bog får David at vide at han skal være far. Hans verden ramler sammen og destruktive tanker tager over, da han slet ikke føler han er klar til at blive far. Dette gør at han må indlægges og hans kæreste Mette står alene med datteren. Bogen følger David før, under og efter hans indlæggelse hvor han dels skal holde styr på sig selv, sit forhold, et forestående bryllup og ikke mindst en lille datter. Bogen er skrevet af Ronn Reffelt der før har skrevet Tristan og Chiaki - virus og .

Det emne Reffelt tager op i bogen er vigtigt og vedkommende. Bogen veksler mellem jeg-fortælleren Davids inde og ydre dialog og andres dialog. Selve teksten og dialogen er overdramatiseret, flakkende, og kører lidt i ring.

Bogen ligner meget biografien Når far taber sutten, som er langt mere personlig.