Bøger / faglitteratur

Fra hvalp til hund - vejen til den harmoniske familiehund


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om hvordan man får en harmonisk familiehund og om hvalpens udvikling fra den hentes hos opdrætteren til den er ca. 1 år gammel. Der gives vejledning i renlighedstræning, tilvænning til at være alene hjemme og afvænning af hvalpens bideri i inventar og fingre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. juni 2016

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 30. juni 2016

Bogen til alle der har eller overvejer at anskaffe hund og som ønsker viden om træning af hvalp og unghund.

Bogen handler om, hvordan man får en harmonisk familiehund. Den fokuserer på hundens første år fra hvalp til unghund og giver råd og vejledning om alt fra racevalg, socialisering, den første tid med en hvalp, børn og hvalpe sammen til hvordan man forholder sig, hvis man har hund i forvejen og skal vænne den til en ny hvalp. Dertil kommer viden om hundens mentale og fysiske udvikling, som ruster læseren til at håndtere både den lille hvalp med spidse tænder og urenlighed samt den mere krævende hvalp i teenagealderen. Forfatteren er en af Danmarks mest anerkendte hundetrænere og adfærdsbehandler og har arbejdet professionelt med hunde siden starten af 1990erne. Hun har desuden skrevet flere bøger og artikler om emnet samt holder foredrag og træningskurser.

Bogen kommer godt omkring alle de vigtige emner, og som hundeejer føler man sig virkelig i gode hænder. Bogen er velskrevet og let at finde rundt i. Den er samtidig illustreret med gode, relevante farvefotos.

Indholdsmæssigt er bogen stort set identisk med Fra hvalp til hund fra 2010, på nær 8 sider med et nyt afsnit om dirigering som aktivering for unghunde. Bogen har desuden fået helt nyt og frisk layout ligesom alle billeder er udskiftet med nye.