Bøger / faglitteratur / erindringer

Fra narkoman til rollemodel : sådan overvandt jeg 13 års stofmisbrug og afhængighed


Beskrivelse


En personlig beretning om misbrug af piller og stoffer og om vejen ud af afhængigheden til misbrugere og deres pårørende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2021

af

af

Grethe Lorentzen

d. 10. maj 2021

En personlig beretning om misbrug af piller og stoffer og om vejen ud af afhængigheden til misbrugere og deres pårørende.

I 13 år havde Martin Fritzen et misbrug af medicin, stoffer og alkohol, som eskalerede. Det samme gjorde selvhadet, skylden og skammen. Da han i 2009 mistede flere familiemedlemmer og god ven til en overdosis kom beslutningen om at blive clean. Han indså, at han havde to valg: At leve eller dø. Han gik i behandling på det lokale misbrugscenter, hvor han tog imod alle de tilbud, han fik om samtaler, motion og samvær. Han fortæller om sit liv, om afvænningen og om hvordan han håndterede de psykiske, fysiske og følelsesmæssige abstinenser, lagde en plan og kom videre med sit liv. Han giver i bogen råd til misbrugere deres pårørende og til virksomheder med en misbruger ansat.

En åbenhjertig og ærlig beretning om et liv på total deroute og om omsider at finde styrke og hjælp til at overvinde afhængigheden. MF giver gode praktiske råd til både misbrugere og deres pårørende med baggrund i egne erfaringer.

Første udgave af Fra narkoman til rollemodelFortrylletDet er muligt udkom i 2014. Denne nye udgave er opdateret med information om MF's liv siden, hans lillesøsters udsagn om misbruget og hyldesten til faderen. Fortryllet giver en række metoder til afvænning. Musikeren Niels Olsen fortæller i Det er muligt om sit misbrugFørste udgave af Fra narkoman til rollemodel udkom i 2014. Denne nye udgave er opdateret med information om MF's liv siden, hans lillesøsters udsagn om misbruget og hyldesten til faderen. giver en række metoder til afvænning. Musikeren Niels Olsen fortæller i Det er muligt om sit misbrugFørste udgave af Fra narkoman til rollemodel udkom i 2014. Denne nye udgave er opdateret med information om MF's liv siden, hans lillesøsters udsagn om misbruget og hyldesten til faderen. Fortryllet giver en række metoder til afvænning. Musikeren Niels Olsen fortæller i om sit misbrug.