Bøger / faglitteratur

Fra overlevelse til overskud : lær at stortrives og bliv langtidsfrisk


Beskrivelse


Med inspiration fra træningsteknikker for kung fu og qigong gennemgås forskellige teknikker til bedre trivsel og livskvalitet.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2009

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 5. nov. 2009

Bogen er for både ledere og medarbejdere på arbejdspladser i dagens Danmark, hvor der er mange udfordringer, omskiftelser og nye krav til udholdenhed og omstilling. Bogen kan formidles i forbindelse med emneudstillinger om stress, udbrændthed og depression.

Trivselsrådgiver, kropsterapeut og stressekspert Henrik Krogh var tæt på selv at blive ramt af stress for et par år siden. Han blev samtidig opmærksom på en bestemt type mennesker ude i det pulserende erhvervsliv, for hvem det lykkedes gang på gang at udholde svære belastninger fra mange sider, uden af den grund at gå ned med stress og udbrændthed. De "langtidsholdbare". Han satte sig for at undersøge deres teknikker til at klare alle disse udfordringer. For det er noget andre kan lære af. Det er resultatet heraf han videregiver i bogen, idet han giver læseren teknikker og strategier, de kan bruge som inspiration. Vi får desuden en del vel formidlet information om hjernens signalstoffer, samt en række gode og interessante cases til at forstå og blive klogere af. Alt i alt en meget god og tilgængelig bog om noget, der er vedkommende for en meget bred målgruppe.

I den store mængde af selvhjælpsbøger om trivsel og stress i arbejdslivet, der udkommer i disse år, udmærker denne titel sig ved at fokusere på den ønskede tilstand: trivsel og langtidsholdbarhed.

Indbydende bog om at kunne trives med og yde i det lange seje træk med krav, belastninger og arbejdsmæssige udfordringer og alligevel bevare overskuddet og glæden.


Jyllands-posten

d. 14. feb. 2010

af

af

Henrik Ørholst

d. 14. feb. 2010