Bøger / faglitteratur

Fremmedsprog - tysk og engelsk


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 6. jan. 2015

"Fremmedsprog - tysk og engelsk" sætter analytisk og didaktisk fokus på læremidler og læreplaner i fagene tysk og engelsk. For grundskolens undervisere i fagene tysk og engelsk samt til lærerstuderende indenfor de to fag.

Denne udgivelse er blevet til på baggrund af et udviklingsprojekt hos Det Nationale Videncenter for Læremidler, Læremiddel.dk. Bogen giver analyser af forskellige læreplaner og læremidler til fagene tysk og engelsk. Det er oplagt at læse bogen i sin helhed, men man kan sagtens nøjes med at læse om et af fagene eller specifikke læreplaner og læremidler.

Bogen er en god hjælp for undervisere og lærerstuderende, som ønsker at kunne analysere og vurdere læremidler og læreplaner for på den baggrund at optimere undervisningen i de to sprogfag.

Bogen indgår i serien "Mål og midler", som også indeholder titler, der behandler læreplaner og læremidler til andre af grundskolens fag. Serien indledes med de to udgivelser Fælles mål og midlerLæremidler i didaktikken og Læremidler i didaktikken, som danner det teoretiske grundlag bag seriens udgivelser og derfor er oplagte at læse sammen med denne udgivelseBogen indgår i serien "Mål og midler", som også indeholder titler, der behandler læreplaner og læremidler til andre af grundskolens fag. Serien indledes med de to udgivelser Fælles mål og midler og , som danner det teoretiske grundlag bag seriens udgivelser og derfor er oplagte at læse sammen med denne udgivelse.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 1. okt. 2013

af

af

Jette Larsen

d. 1. okt. 2013


Sproglæreren

2014, nr. 1

af

af

Jytte Elise Jensen

2014, nr. 1