En selvbiografi som behandler karakteristiske problemstillinger og konflikter hos unge mennesker i 20'erne: uddannelse, identitet og i dette tilfælde stress. Bogen vil dermed appellere til unge fra 17-18 års alderen og op. Som mor til børn i samme aldersgruppe var den spændende at læse, men det er nok alligevel ikke her, vi finder en målgruppe.
Camilla er begyndt på universitetet i bogens start. Hun bor i lejlighed med sin kæreste, har et hipt studenterjob, og er den altid glade og "ovenpå" pige, indtil hun opdager, hvor store anstrengelser, det koster hende altid at være oppe på beatet. Hun kvitter både kæreste og studie, tager til Frankrig nogle måneder, starter på journalistuddannelsen, men stopper også her. Bogens styrke er, at Camilla rammer meget præcist ind i nogle temaer, som er ganske typiske for unge mennesker og er god til at beskrive sine indre processer uden at forfalde til trivialiteter.
Meget velgørende med en selvbiografi fra en helt normal ung kvinde, som ikke har kræft, spiseforstyrrelse, ludomani eller anden selvdestruktiv adfærd, som kommer fra en velfungerende, dansk gennemsnitsfamilie og skildrer sine tanker om at stå på tærskelen til livet og have svært ved at finde sig selv midt i alle udfordringerne. Jeg kan ikke rigtig få øje på andre.
En helt normal ung kvindes store vanskeligheder med at lytte til sin egen indre stemme midt i kaosset af krav, forventninger og normer for, hvordan et fedt liv skal leves. Hun har bud til andre i samme situation.