Bøger / faglitteratur

Generation Z - ud af en neondrøm


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Gode råd og vejledning til kommende arbejdsgivere for generation Z (unge født 1994-2004), som er på vej ud på arbejdsmarkedet i rollen som medarbejder, kollega og samarbejdspartnere.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2019

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 1. mar. 2019

Nutidens unge kaldes for Generation Z. Et spændende projekt, som kalder sig Fremtidsfabrik, har fulgt generation Z fra 2010 til 2018 og giver i bogen et indblik i "hvad der har dannet den generation af medarbejdere, som netop nu er på vej ud på arbejdsmarkedet." For dig som skal ansætte unge medarbejdere og bredt for alle interesserede i ungdomskultur.

Generation Z er født mellem 1994 og 2004. Fremtidsfabrik ønsker med deres bog, at skabe større forståelse for den unge målgruppe og "præsenterer dig for de principper, der skal til for at få det bedst mulige ud af deres særlige kompetencer i virksomhederne." Bogen beskriver metoden sådan: "Fire projekter, fire forskellige metodiske greb og fire unge, der hver især med deres egne ord fortæller, hvad ét af projekterne har betydet for dem." Et projekt hedder "Youth Explorer". Her skal fire unge forsøge at gøre netop det alle andre generationer har svært ved, nemlig at kommunikere med de unge. Spørgsmålet, der skal besvares lyder: "Hvad sker der, når man overlader sin kommunikation til en flok unge med skabertrang og vilde ideer?" Bogen præsenterer Fremtidsfabriks nye projekt "Futureland" og et kapitel har overskriften "Generation Z som medarbejdere.".

Fremragende nyskabende bog som klæder virksomheder og organisationer på til at modtage Generation Z på arbejdspladserne.

Andet positivt tankegods om at forstå ungdommen er fx Længe leve den kreative masse.