Bøger / skønlitteratur til børn / splatter

Gensyn med zombiefabrikken


Beskrivelse


Tom er tilbage på zombiefabrikken. Han skal ned i laboratoriet og finde en fyldt ampul, så de kan lave den medicin mod zombie-bid. Der er desværre bare rigtig mange zombier på fabrikken.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2017

af

af

Stine Bille

d. 15. nov. 2017

Tom og hans venner blev reddet fra deres sidste kamp mod zombierne, og bor nu på en militærbase, langt væk fra zombierne. Tom vil dog ud og kæmpe mod dem igen. I denne nye serie følger vi hans kamp mod zombierne. Letlæst zombie-historie for 8-11-årige.

Her kommer de to første titler i en ny zombie-serie "Zombie splatter efterskælv" hvor de fleste hovedpersoner er de samme som i forfatternes anden serie "Zombie splatter. I den første bog i serien møder man Tom, Johnny, Lisa, Emma og Rebecca igen. De lever alle på en militærbase, hvor de er blevet behandlet efter deres sidste kamp mod zombierne. Tom keder sig og vil tilbage for at dræbe de sidste zombier på zombiefabrikken. Han sniger sig ind i en helikopter og kommer derfor med på en mission. De skal ind på zombiefabrikken for at finde en ampul. I den anden bog følger vi Tom og soldaternes kamp mod zombierne. Det lykkes Tom at finde en ampul, men da helikopteren skal lette falder den ned. Tom og en af soldaterne når at springe ud og redder derfor livet, men alle tror de er døde, og der er sultne zombier overalt.

Der er action og gys fra første side. Bøgerne er delt op i 7 kapitler, de er overskuelige og skrevet i et levende sprog. Forfatteren har selv illustreret med få tegneserieagtige illustrationer. Bøgerne skal læses i rækkefølge.

En historie i stil med Henrik Einspors ZombieøenNazi zombie hotellet og Rune Fleischers Nazi zombie hotelletEn historie i stil med Henrik Einspors Zombieøen og Rune Fleischers .