Bøger / faglitteratur / biografier

Gentleman


Beskrivelse


Boris Laursens (f. 1995) personlige beretning om at være kendt. Men også om hans barndom, familie, karriere på de sociale medier og især om at skifte image fra fuckboy til gentleman.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2018

af

af

Louise Urban Andersen

d. 28. aug. 2018

Tidligere "Paradise Hotel" deltager og youtuber Boris Laursen fortæller om sin transformation fra fuckboy til gentleman. Bogen kan læses af alle med interesse for den danske reality-verden.

Boris Laursen har fortalt sin historie til søsteren, Fie Laursen, og det er blevet til denne bog. Boris fortæller, hvordan han som deltager i" Paradise Hotel" fik prædikatet fuckboy, og hvad han har gjort for at komme væk fra det ry igen. Inde bag facaden gemmer sig en gentleman, og Boris vil gerne give videre til sine læsere, hvordan en gentleman opfører sig. Han fortæller om sin barndom, forholdet til søsteren og sine oplevelser i Los Angeles sammen med Fie. Der er en top-20 over Boris' hemmeligheder, og han fortæller om hatere, og hvad man kan gøre, for at holde dem på afstand. Kvinderne i Boris' liv beskrives, og vi får fortællingen om den første kærlighed og den største kærlighed. På en række guldfarvede sider i bogen, svarer Boris på spørgsmål fra Instagram-følgere.

Bogen er Boris' velmenende forsøg på at fremstille sig som en fyr, der drager omsorg for pigerne og opfører sig som en gentleman. Det falder lidt til jorden, når rådene til, hvordan man opfører sig som en gentleman, fx lyder, at man skal huske at skifte underbukser hver dag og børste tænder morgen og aften. Indholdet er ikke prangende, men uanset hvad, vil denne bog få mange udlån.

Indholdsmæssigt er bogen meget lignende Fie Laursens selvbiografi Min ærlighed.