Bøger / faglitteratur til børn / erindringer

Både og - og hverken enten eller


Beskrivelse


You-tuberen Kristine Sloth (f. 1999) deler ud af sine erfaringer om at blive voksen, flytte hjemmefra og tage ansvar for sit eget liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. nov. 2017

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 20. nov. 2017

Kristine Sloths unge følgere på YouTube kan glæde sig til denne bog, der handler om at blive voksen, flytte hjemmefra og tage ansvar for sit eget liv.

Youtuberen Kristine Sloth deler i denne bog ud af sine erfaringer som ny voksen. Bogen indledes med at fortælle lidt om livet, før hun blev 18, og om alle de forventninger, hun havde til det. I de næste kapitler fortælles om at flytte hjemmefra, om det nye liv som københavner og om hverdagen, hvor hun er sin egen chef. Forskellen på at være en almindelig ung pige og et menneske med indflydelse vendes, og Kristine fortæller om sin rejse til Kenya, som ændrede hendes opfattelse af mange ting. De sidste kapitler handler om kærlighedsliv, venskaber og kroppen. Bogen afrundes med refleksioner over voksenlivet og det at tage ansvar for sig selv.

I et ærligt, ligefremt og letlæst sprog fortæller Kristine Sloth om sit liv som kendt youtuber, om at flytte hjemmefra og om at blive voksen og tage ansvar. Gennem hele bogen gives gode råd til et yngre jeg, uden at fortællingen bliver alt for privat.

En anden kendt youtuber Astrid Olsen har udgivet Tro på dig selv og din stil, der også handler om at være ung, men ikke har det samme fokus på at flytte hjemmefra.