Bøger / faglitteratur

Glukoserevolutionen : få styr på dit blodsukker


Beskrivelse


Få styr på dit blodsukker med 10 enkle råd fra biokemiker Jessie Inchauspé, som byder på banebrydende forskning. For læsere, som gerne vil være sukkertrangen kvit.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2023

af

af

Hamide Kara

d. 16. juni 2023

Få styr på dit blodsukker med 10 enkle råd fra biokemiker Jessie Inchauspé, som byder på banebrydende forskning. For læsere, som gerne vil være sukkertrangen kvit.

Forfatter Jessie Inchauspé skriver, at blodsukker som stiger og styrtdykker er en daglig plage for mange mennesker. For mange betyder det symptomer som depression, akne, udmattelse, risiko for sygdomme som kræft, type 2-diabetes, alzheimers m.v. Inchauspé indleder bogen med en personlig beretning om ferien i Hawaii, hvor hun som 19-årig fik beskadiget sine ryghvirvler. Forfatteren skriver, at intet betyder mere end at være sund og rask og hun har beskæftiget sig med, hvordan man kan lytte til kroppens behov, undgå blodsukkerudsving og regulere glukosekurven. Med henvisninger til grafer, glukosemålinger, videnskabelige artikler og studier skriver Inchauspé, at alle hendes råd bygger på forskning og at mange af hendes følgere verden over har fået stor gavn af hendes forskning og råd. Et af rådene er, at man skal spise grønt som det første, når man indtager et måltid mad.

Bogen er en bestseller, og forfatteren, som kaldes "Glucose Goddess", har flere millioner følgere på instagram. Populariteten skyldes den velskrevne bog, som er spækket med aha-oplevelser og råd til, hvordan man med succes kan stabilisere blodsukkeret.

Andre titler om sundhed og blodsukker er fx Stabilt blodsukker på 8 ugerEt sødere blodSådan får du styr på dit blodsukker og din vægt, Et sødere blod og Sådan får du styr på dit blodsukker og din vægtAndre titler om sundhed og blodsukker er fx Stabilt blodsukker på 8 uger, og Sådan får du styr på dit blodsukker og din vægtAndre titler om sundhed og blodsukker er fx Stabilt blodsukker på 8 uger, Et sødere blod og .