Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Grænsen til Trafallas. Del 2 : Skyggen fra Nord


Beskrivelse


Fantasy. Grace er blevet forvist fra elverlandet Trafallas. Men hvordan skal hun kunne overleve i menneskenes verden uden magi og sin elskede Zachos? Elvernes oprørsbevægelse vil gøre hvad som helst for at få fat på Grace.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juni 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 19. juni 2018

Grace er blevet forvist fra elverlandet Trafallas. Men hvordan skal hun kunne overleve i menneskenes verden uden magi og sin elskede Zachos? 2. del af fantasy trilogien Grænsen til Trafallas. Del 1 for både unge og voksneGrænsen til Trafallas. Del 1 : Den halves arv.

Grace er halvt menneske og halvt elver. Derfor kan hun åbne grænserne mellem de 2 verdener, en evne mange vil have fat i. Grace er til sin store fortvivlelse blevet forvist fra landet Trafallas. Men elvernes oprørsbevægelse forsøger også at fange hende i menneskenes verden. Grace er ikke i sikkerhed nogen steder. Grace kæreste fra Trafallas, Zachos, får lov til at slutte sig til hende i menneskenes verden, men bliver nødt til at smugle hende tilbage over grænsen. Det bliver en hæsblæsende flugt gennem det barske elverrige. Oprørsbevægelsen er farligere end nogensinde før og samtidigt vil en Skygge fra Nord tvinge Grace til at træffe et umenneskeligt valg.

Julie M. Day er en ny dansk fantasy forfatter med et sjældent talent for worldbuilding. Her kommer hun med en hæsblæsende, men typisk, 2'er som leder den stakåndende læser videre mod 3. og sidste bind i trilogien, hvor seriens handling forhåbentlig topper.

Et rige af torne og roser af Sarah J. Maas åbner også op for de mørke sider af elverfolket.


litteratursiden.dk

d. 6. juli 2018

af

af

Pia Bechmann

d. 6. juli 2018

Der sker mystiske ting i elverlandet Trafallas, hvor oldgamle kræfter har opnået fornyet styrke. Andet bind i fantasyeventyret om elverlandet er seriens hidtil bedste. Efter Graces dramatiske forvis...