Bøger / skønlitteratur til børn

Grisen Snøfte


Beskrivelse


Billedbog. Grisen Snøfte elsker mad og at rulle sig i en god mudderpøl. Bondemanden må finde vandslangen frem og spule Snøfte ren igen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2019

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 18. sep. 2019

Hils på dyrene fra verdens bedste bondegård i disse 4 skønne papbøger. For de 1-2-årige og deres voksne.

I "Hønen Kluk" møder vi den modige hønemor, der tager sine kyllinger med på opdagelse. I "Koen Karla" forskrækker en hveps Karla, så hun stikker af. I "Grisen Snøfte" møder vi den madglade gris, som også elsker en god mudderpøl. i "Katten Sisse" hilser vi på den søde kattekilling, der elsker mælk, men er knap så gode venner med hunde Spif. Forfatter er kendt for en utal af børnebøger.

Fire skønne papbøger i Jan Mogensens charmerende streg. Papbøgerne kan både bruges til en snak om bondegårdens dyr med de helt yngste og læses som en sød lille historie med de lidt ældre.

Der findes mange bøger om bondegårdens dyr, fx Bare se, hvad Lotte kan!Lille Rosa og dyrene om den charmerende ko Lotte og Lille Rosa og dyrene, hvor pigen Rosa er rigtig glad for dyrene på gårdenDer findes mange bøger om bondegårdens dyr, fx Bare se, hvad Lotte kan! om den charmerende ko Lotte og , hvor pigen Rosa er rigtig glad for dyrene på gården.