Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Haves: Agnes, ønskes: bedste ven


Beskrivelse


Agnes er lige fyldt elleve år. Hun har sin egen hund og en bedste veninde, som også har hund. Sammen planlægger de en masse sjove ting. Men intet bliver, som de havde tænkt sig!

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. aug. 2010

af

af

Lotte Lykke Simonsen

d. 17. aug. 2010

To bøger til piger. Kan selvlæses fra 8-9 år og oplæses fra 6-10 år. Gode omslag der sælger bogen fint.

Forfatteren har tidligere udgivet flere andre bøger - både selvlæsning og billedbøger. Den sidste bog der kom var Det var heldigt! 2005. Her to bøger, som jeg er helt sikker på at piger vil tage til sig. I Haves: Agnes, ønskes hund ønsker Agnes sig brændende en hund. Alle andre end hende har hunde - også hendes veninde Cilla. Lige siden Agnes var syv år, har hun ønsket sig en hund. Men hendes forældre har hele tiden sagt nej. Men da Agnes fylder elleve år, kommer de med et forslag. Og hvis Agnes kan klare det, så må hun få en hund. I Haves: Agnes, ønskes: bedste ven er Agnes fyldt elleve år. Hun har sin egen hund og veninden Cilla, som også har en hund. Sammen planlægger de en masse sjove ting. Men intet bliver helt som de havde tænkt sig, da bl.a. drengen Adam også lige pludselig kommer ind over. Bøgerne har en fin åben typografi og gode korte sætninger. Handlingen bliver bygget godt op, og der er mange ting som målgruppen kan forholde sig til fra egen hverdag. Begge bøger kan læses selvstændigt.

Lisa vil have en hund, 2010, Vitello ønsker sig en hund, 2008, er bøger, som fortæller om at ønske sig en hund. Bedste venner-bogen 2007, ligner lidt stilen om ven ønskes. Begge bøger om Agnes vil passe fint til målgruppen.

To charmerende bøger for piger om livet med forældre og veninder - og så lige en hund!.Informationer og udgaver