Bøger / faglitteratur

Helt åben : lad det guddommelige lede dig


Beskrivelse


Om at finde ind til en indre harmoni i hverdagen ved at være åben, modtagelig og overgive sig til det guddommelige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. jan. 2015

af

af

Mette Fersum

d. 9. jan. 2015

En bog om den guddommelige orden, en kærlighedskraft der bringer orden og har en perfekt løsning på ethvert problem, hvis man tør lade sig vejlede. Dette er en bog til spirituelle mennesker, eller dem med interesse for det.

T.S. er engelsk astrolog og har har gennem sit liv vejledt mange tusinde mennesker. Denne bog handler om at finde ind til en indre harmoni i hverdagen ved at være åben og modtagelig overfor Gud. En bog om at vi skal overgive os til det guddommelige, så vi får svar på livets spørgsmål og lærer at vores ego ikke skal stå i vejen for os. Hele bogen er fyldt med små anekdoter om livets magi, hvis vi beder om hjælp, og hvis vi hører den vejledning, der er til os. Det gennemgående tema i alle disse historier er at leve med taknemmelighed, at være åben og give slip på tunge byrder.

Der er mange fine citater om livets dybde, som alle handler om at vi skal give slip på hverdagens problemer på forskellig vis. Hun har utvivlsomt ret i mange af sine påstande, bl.a. at det at man konstant bekymrer sig, er at kaste benzin på bålet. Der udkommer en lind strøm af denne type bøger i øjeblikket. Jeg har læst nogenlunde de samme historier i mange andre bøger. Hendes budskab om evigt at være åben og modtagelig for den universelle guddommelighed er nok nyttig viden for mange, men temaet er det samme.

Den minder mig dels om AlkymistenMin søgen efter det spirituelleDen integrale vision som er skønlitteratur, men også om Min søgen efter det spirituelle og Den integrale visionDen minder mig dels om Alkymisten som er skønlitteratur, men også om og Den integrale visionDen minder mig dels om Alkymisten som er skønlitteratur, men også om Min søgen efter det spirituelle og .