Af bogens bagside fremgår det, at Historien om Ashura er tiltænkt yngre læsere. Dog er værket nok alligevel lidt for vanskeligt til læsere under cirka 13 år.
Religiøse tekster kan være drøj kost for unge læsere, så det er mere end forståeligt, at der i disse år bliver gjort mange forsøg ud i alternativ formidling af disse. Her foreligger således en tegneserieudgave af en af den islamiske tros vigtigste begivenheder, nemlig slaget ved Karbala, hvor profeten Muhammeds barnebarn, Hussein ibn Ali, led martyrdøden. Historien er fyldt med forræderi og opofrelse og kunne sagtens appellere til yngre læsere. Desværre fortælles handlingen på en ret springende og uoverskuelig måde, billedsiden er gammeldags og statisk, og teksten er mange steder ret indforstået. Man skal med andre ord kende historien for helt at kunne følge med i det store persongalleri og de mange begivenheder. Således er værket ikke helt så lettilgængeligt for yngre læsere, som der lægges op til. Der er også tale om en del redundans i den information, der formidles i billeder, talebobler og tekstkasser, hvilket heller ikke fremmer læsehastigheden. Bogen er udgivet med støtte fra Imam Al-Mahids bogfond.
Også kristne tekster har været formidlet som tegneserier i de senere år i fx Manga-biblen. Dette er det første eksempel på en islamisk tegneserie på dansk.
Hensigten er god nok, historien er spændende, men desværre er formidlingen ikke helt vellykket i denne tegneserie.