Bøger / skønlitteratur / humor


Beskrivelse


Tegneserie. Da nogle små drenge finder filmruller på deres onkels loft med pinup-starletten Betty Page (1923-2008) må onklen fortælle dem om Bettys erotiske eventyr, der både byder på let sm, spanking og masser af løsrevet undertøj. Indeholder biografisk materiale om Page.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2019

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 22. mar. 2019

Tegneserie om Betty Page, pin-up-pigernes største ikon. Betty fremviser sine ynder i en lang række situationer basseret på biografisk materiale fra hendes liv og virke som model fra 1950'erne og frem. Til læsere af humoristiske, erotiske tegneserier.

Tegneserie løst funderet på pin-up og fetichist ikonet Betty Page (1923 -2008). To børn finder nogle filmruller på deres onkels loftrum. Filmene viser Betty Page i pikante og erotisk udfordrende situationer. Deres Onkel fortæller dem historien om Betty. Betty fascineres som barn af sin mors undertøjs tiltrækningskraft på mænd, vi ser hvordan hun i skolen giver seksuelle ydelser til både mandlige og kvindelige lærere, for at opnå højere karakterer og hvordan hun bruger sin tiltrækningskraft, til at udkonkurrere andre kvinder, stjæle deres mænd og få en karriere som pin-up pige. Jaap de Boer er herhjemme bedst kendt for sine erotiske parodier på Walthérys "Natacha" i fx Nathalia og penisjægerne. Sidste del af bogen indeholder fotos af Betty fra Jaaps egen samling.

En til tider charmerende, men også lidt kluntet fortalt historie. Der er dog ramasjang, platte vittigheder og blød porno nok til, at tilfredsstille et vist publikum, der vil se stort på de sexistiske indslag og de friheder der tages i forhold til det biografiske materiale.

Mere om pin-up piger i fx Kvinden som ikonManden i kvindenHvor vil du hen?. Er man faldet for stilen, så læs fx Walthérys Manden i kvinden eller Danys Hvor vil du hen?Mere om pin-up piger i fx Kvinden som ikon. Er man faldet for stilen, så læs fx Walthérys eller Danys Hvor vil du hen?Mere om pin-up piger i fx Kvinden som ikon. Er man faldet for stilen, så læs fx Walthérys Manden i kvinden eller Danys .