Bøger / faglitteratur / opskrifter

Hormonel harmoni


Beskrivelse


Introduktion til hormonerens verden. Indeholder "hormontests", som hjælp dig med at finde ud af, hvor din ubalance ligger og guider dig til hormonel balance. Med opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 23. mar. 2016

Mangler du energi, er du stresset, har du hedeture eller menstruationssmerter, eller driller vægten? Så har du muligvis - som mange andre danske kvinder - koks i hormonerne. Heldigvis er der meget du kan gøre selv for at opnå hormonel harmoni. Til kvinder i alle aldre.

Danmarks ukronede raw food-dronning, Caroline Fibæk, sætter samen med Stine Fürst, der er speciallæge i gynækologi og obstetrik, fokus på de forskellige typer hormoner og på hvad der sker, hvis dine hormonniveauer er enten for lave eller for høje. I bogen finder du blandt andet en test, der kan indikere hvilke ubalancer du har i kroppen - og hvordan du ved enkle ændringer i kost og hverdagsrutiner kan rette op og finde balancen. Du kan læse om hvilken betydning lever og fordøjelsessystem har for din hormonelle balance, ligesom du finder gode råd om styrkende kosttilskud og infusioner. Bagerst i bogen findes en række opskrifter, tilberedt med hormonhelende fødevarer og urter. Illustreret med farvefotos.

Rigtig fin udgivelse, der giver et på en gang uddybende og letlæst overblik over hormonernes verden. Lækkert layout, med flotte fotos og informative faktabokse. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog, opbygget med stor overskuelighed, og kan læses i sin helhed eller i uddrag.

Caroline Fibæk har udgivet flere raw food-bøger, som fx Nyd dig slankSpis dig gravid, der kan give yderligere inspiration til sund og hormonnærende mad. I Spis dig gravid kan par, der ønsker at blive gravide, finde gode råd om kostenCaroline Fibæk har udgivet flere raw food-bøger, som fx Nyd dig slank, der kan give yderligere inspiration til sund og hormonnærende mad. I kan par, der ønsker at blive gravide, finde gode råd om kosten.