Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Hund


Beskrivelse


Hvis du ønsker dig en hund eller har du allerede en hund, så kan denne bog lære dig at passe hunden og fortælle dig om hundens sprog. Kan bruges sammen med børn fra 7 år og selvlæses fra 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2023

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 6. jan. 2023

Hvis du ønsker dig en hund eller har du allerede en hund, så kan denne bog lære dig at passe hunden og fortælle dig om hundens sprog. Kan bruges sammen med børn fra 7 år og selvlæses fra 10 år.

Læs om en dag i dit kæledyrs liv. Om den daglige pasning, om hvordan du leger og stimulerer det samt om dyrets sprog. I "Hund" kan man derudover lære om, hvornår en hund siger fra, som fx når den løber væk eller knurrer. Du kan teste med 7 spørgsmål om du og din familie er klar til en hund. I "Marsvin" kan du bl.a. lære lidt om hvordan marsvin taler. Du kan også læse om hvordan du kan lege og kliktræne med dit marsvin. "Kanin" fortæller om, hvordan du gør dine kaniner glade. Man skal have mindst 2 kaniner sammen, fordi en ensom kanin ikke vil være en glad kanin. Bagest i bogen er der vigtig info til de voksne. Bøgerne er udarbejdet i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse.

De tre bøger fungerer virkelig godt med præcise råd og fakta, samt tydelige illustrationer i form af renskårne fotos, helsides fotos og farveillustrationer.

Kaniner i hus og haveMarsvinVil du have et marsvin?Den lille dyrlægeskole - din hund fra snude til haleHolger håber på en hundehvalp er en ret grundig bog om kaniner. Om marsvin er der Marsvin og Vil du have et marsvin? i den lette ende. Om hunde er der for de ældste børn: Den lille dyrlægeskole - din hund fra snude til hale . For de yngste børn er der: Holger håber på en hundehvalpKaniner i hus og have er en ret grundig bog om kaniner. Om marsvin er der og Vil du have et marsvin? i den lette ende. Om hunde er der for de ældste børn: Den lille dyrlægeskole - din hund fra snude til hale . For de yngste børn er der: Holger håber på en hundehvalpKaniner i hus og have er en ret grundig bog om kaniner. Om marsvin er der Marsvin og i den lette ende. Om hunde er der for de ældste børn: Den lille dyrlægeskole - din hund fra snude til hale . For de yngste børn er der: Holger håber på en hundehvalpKaniner i hus og have er en ret grundig bog om kaniner. Om marsvin er der Marsvin og Vil du have et marsvin? i den lette ende. Om hunde er der for de ældste børn: . For de yngste børn er der: Holger håber på en hundehvalpKaniner i hus og have er en ret grundig bog om kaniner. Om marsvin er der Marsvin og Vil du have et marsvin? i den lette ende. Om hunde er der for de ældste børn: Den lille dyrlægeskole - din hund fra snude til hale . For de yngste børn er der: .